God romjul og godt nyttår!

God romjul og godt nyttår!

God romjul og godt nyttår fra oss i Nettlegevakt!
 
Kjære alle våre trofaste følgere, pasienter og støttespillere!
Året 2022 har vært et utrolig spennende år for Nettlegevakt. For 3 år siden var vi kun 2 leger og 1 legestudent som drev hele tjenesten. I år består vi av totalt 4 leger, 2 helsesekretærer, 1 ny overordnet leder, 2 studenter og en sterk investor i ryggen. Sistnevnte hjelper oss fortløpende med forbedring av våre tjenester, slik at akkurat du skal få det beste tilbudet innenfor netthelse. 

Vi bidrar med rask, trygg og enkel håndtering av diagnoser som egner seg for en nettbasert vurdering. Vårt legeteam gjennomgår alle forespørslene manuelt, slik at du får den beste vurderingen og behandlingen som trygt kan gis over nett. Du slipper lange køer på legevakt, og fastlegene avlastes under en pågående og velkjent fastlegekrise. 

I 2022 har vi etablert et solid samarbeid med Amidays. De hjelper oss med promotering, ekspansiv og trygg utvikling, samt at de har et langsiktig og viktig blikk på hvordan man skal drive en sunn helsevirksomhet. Vi har også nylig inngått et samarbeid med Storebrand Helseforsikring, hvor de tilbyr våre tjenester til rabatterte priser gjennom appen "Bli Frisk". 

Vi åpner snarlig opp for lansering i utlandet, i første omgang Danmark. Det blir spennende å følge utviklingen videre! Vi er stolte av å kunne ekspandere og hjelpe flere pasienter, men har som alltid vårt hovedfokus på sikker og trygg pasientbehandling. 


Tusen hjertelig takk for all støtte og bruk av våre tjenester siden 2014. Vi er svært takknemlige, og lover å stå på videre for å sikre deg og dine kjære en rask, trygg og tilgjengelig legetjeneste på nett i 2023 også!

God helse og et godt 2023 ønskes alle fra, 

Thomas Bergqvist
Chief medical officer (CMO) i Nettlegevakt.no 

 
Sjekk ut Nettlegevakt her!