Nettlegevakt + Storebrand Helseforsikring = SANT


Storebrand Helseforsikring + Nettlegevakt = SANT
 
Gladnyhet! Vi i Nettlegevakt kan endelig dele at vi lanserer et samarbeid med Storebrand Helseforsikring. Gjennom mobilappen Bli frisk kan du nå booke legehjelp i Nettlegevakt, og dermed sikre deg den beste og tryggeste behandlingen på nett til reduserte priser!

Nettlegevakt ble startet for over 8 år siden, og det hele startet med to engasjerte og erfarne fastleger som så muligheten til å hjelpe pasienter på en mer effektiv og tilgjengelig måte. I dag består Nettlegevakt av et team med dyktige ansatte, og vi hjelper deg med alt fra behandling mot urinveisinfeksjon, øyekatarr, eksem/utslett, hjemmetest for kjønnssykdommer, utsettelse av menstruasjon, p-piller, resept på en rekke vaksiner og mye mer!

 
I løpet av få minutter får du behandling inkl. resepter som kan hentes ut valgfritt apotek nær deg.
Du sparer både reisetid og ventetid, og blir raskere frisk. Til tross for at vi behandler enklere tilstander, er det ofte viktig å være tidlig ute med behandling for å unngå at symptomene utvikler seg til mer alvorlig sykdom.

Bli Frisk er inngangsportalen for deg som har markedets ledende helseforsikring, og gir deg tilgang på døgnåpen og rask hjelp fra oss i Nettlegevakt til reduserte priser!

Les mer om vårt samarbeid med Storebrand Helseforsikring og last ned appen her!
Sjekk ut Nettlegevakt her!