Nyhetsbrev fra Nettlegevakt!

Nyhetsbrev fra Nettlegevakt!
Nettlegevakt er 8 år i år!

Vi har daglig gleden av å hjelpe flere og flere med ulike enkle plager som trygt kan behandles over nett. Det hele startet med to engasjerte fastleger som så muligheten til å hjelpe pasienter på en mer effektiv og tilgjengelig måte, og idag består Nettlegevakt av et team med dyktige ansatte som er håndplukket av oss for å gjøre hverdagen bedre for pasientene våre. 

Fra vårt kontor i Arendal hjelper vi pasienter over hele Norge, i løpet av få minutter. Vi er ikke en erstatning for fastlegen, men snarere et nyttig supplement, som bidrar til å redusere køene på fastlegekontor og legevakter over hele landet. Dette er i alles beste interesse.

 
 
26. september er Verdens prevensjonsdag!

Mer enn 80 millioner kvinner verden over opplever hvert år ufrivillig graviditet. Skremmende tall viser at hvert tiende barn som kommer til verden fødes av kvinner som fortsatt er barn selv. Mange av disse ufrivillige graviditetene skjer i u-land der det er dårlig tilgang på prevensjon, eller for lite kunnskap om prevensjon. 

Vi i Nettlegevakt ønsker å markere Verdens prevensjonsdag ved å minne om hvor heldige vi er her i Norge. Bokstavelig talt er du kun få tastetrykk unna resept på p-piller hos Nettlegevakt.

Ved å være med å markere Verdens prevensjonsdag, kan forhåpentligvis flere kvinner få bedre tilgang på prevensjon i fremtiden. 


Apropos seksuell helse, er det viktig å huske på at p-piller ikke beskytter mot kjønnssykdommer. Det er det kun kondom som gjør. Har du hatt ubeskyttet sex med ny partner kan du bestille hjemmetest for kjønnssykdommer her!
Få resept på p-piller her!