Vinteren er snart her!

Vinteren er snart her!

Før vi vet ordet av det, entrer vi allerede desember. Tiden går fort, og hverdagshjulet har ikke nok timer til alt vi skal foreta oss i løpet av en dag.
Det å få en legetime hos fastlegen kan plutselig bli vanskelig. De har lange ventelister, og når du endelig får tilbud om en time, skulle det helst vært fikset i går. En urinveisinfeksjon for eksempel, bør man komme raskt i gang med behandling for. Hos oss i Nettlegevakt kan man raskt legge inn en henvendelse. Etter kun noen få minutter har du resept på behandling som kurerer raskt og effektivt.

Vi er vel alle enige om at det er litt blandede følelser etter at samfunnet åpnet opp igjen. Men meteren er vekk, og det føles fantastisk å kunne klemme på våre nære og kjære igjen. Noen virus har vi sett lite til under pandemien, men noen er mer aktive enn aldri før. Hos oss kan du spør legen, da vil du få gode råd og eventuelt behandling av våre leger som har lang og bred erfaring innen allmennmedisin.

Det nærmer seg også julebordsesongen, så det er nok mange som ser frem til å kunne ta seg en fest, ut på byen, «hoppe i høyet», ja du skjønner ;)  Ikke glem å sjekk deg for kjønnssykdommer. Hos oss er det lett å bestille på nett. Pakken er diskret, og kan sendes uansett hvor du befinner deg. Bare husk å opplyse oss om det :)
Vi i Nettlegevakt setter diskresjon svært høyt!